Semnificatia Spirite In Vis Semnifica

revolut50delei

Spirite

1 La un nivel primar, cu totii avem sentimente de teama legate de ideea mortii, iar aparitia spiritelor ne ajuta sa ne impacam cu aceasta. Depinde insa de sistemul de gandire la care se raporteaza cel care viseaza, daca acesta le percepe ca spirite sau nu.

2 Atunci cand in visele noastre apar spiritele, rolul lor este acela de a ne ajuta sa parcurgem anumite perioade de tranzitie. In vreme ce noi incercam sa facem fata temerilor din existenta cotidiana, exista numeroase amintiri si sentimente in subconstient, care pot iesi la suprafata in mod neasteptat. Atunci cand devenim constienti de prezenta unui spirit bun sau binevoitor, constientizam ca putem merge mai departe. Daca in vis percepem spiritele mortilor inseamna ca avem nevoie sa fim linistiti si mangaiati.

3 Pe parcursul dezvoltarii spirituale, perceptiile noastre depasesc cadrul existentei obisnuite si se deschid spre noi dimensiuni si aspecte ale cunoasterii care ne devin accesibile. Faptul ca acestea sunt manifestari ale personalitatii noastre sau ale planului spiritual nu constituie aspectul cel mai important, deoarece, in ultima instanta, functia lor este aceea de a-l ajuta pe cel care viseaza sa progreseze. In felul acesta, Sinele spiritual dobandeste acces la subconstientul colectiv.

Spirite , Vis cu Spirite , am visat Spirite , talmacire vis cu Spirite , interpretare vise cu Spirite , Spirite in vis, semnificatie Spirite in vis, ce inseamna daca visez Spirite , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Spirite , visez Spirite , am visat Spirite , semnificatie Spirite in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -