Semnificatia Spin In Vis Semnifica

revolut50delei

Spin

1 Cand visam ca suntem strapunsi de un spin sau de o archie inseamna ca in viata noastra s-a strecurat o problema minora. Daca intepatura spinului implica si o sangerare, trebuie ca, in viata de zi cu zi, sa analizam in profunzime lucrurile, pentru a identifica ceea ce este vulnerabil. In visul unei femei, acest lucru poate reprezenta actul sexual sau, mai degraba, teama de raporturile sexuale.

2 In vis, spinul simbolizeaza suferinta fizica. Din punct de vedere al starii de sanitate, el poate indica o vulnerabilitate sau o infectie.

3 Spinul, asociat si lui Hristos, poate simboliza o cautare spirituala. Coroana de spini sugereaza suferinta in numele propriilor credinte.

Spin , Vis cu Spin , am visat Spin , talmacire vis cu Spin , interpretare vise cu Spin , Spin in vis, semnificatie Spin in vis, ce inseamna daca visez Spin , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Spin , visez Spin , am visat Spin , semnificatie Spin in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -