Semnificatia Spate In Vis Semnifica

revolut50delei

Spate

1 Un vis in care ne apare spatele cuiva ne da de stire ca ar trebui sa identificam cele mai intime parti ale firii noastre. Am mai putea descoperi ca suntem vulnerabili in fata imprevizibilului. Daca visam ca ne intoarcem spatele, atunci respingem sentimentele pe care ni le prezinta, voalat, cadrul general al visului.

2 Este posibil sa ne reprimam impulsurile interioare sau sa refuzam sa ne exploram sentimentele launtrice. Suntem legati de trecut si de amintiri.

3 Din punct de vedere spiritual, trebuie sa intoarcem spatele trecutului si sa respingem tot ce stim. Ramane la alegerea noastra ce elemente ale trecutului trebuie sterse din memorie.

Visele In care ni se arata spatele unei alte persoane sugereaza ca ar trebui sa identificam cele mai intime aspecte ale firii noastre. De asemenea, ar trebui sa realizam ca, in momentul respectiv, cei din jurul nostru nu doresc sa ne impartaseasca gandurile lor. Putem descoperi chiar ca suntem vulnerabili in fata neasteptatului. Daca noi suntem cei care intoarcem spatele cuiva, atunci respingem un anumit sentiment incercat in vis.

Spate , Vis cu Spate , am visat Spate , talmacire vis cu Spate , interpretare vise cu Spate , Spate in vis, semnificatie Spate in vis, ce inseamna daca visez Spate , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Spate , visez Spate , am visat Spate , semnificatie Spate in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -