Semnificatia Sparge (a) In Vis Semnifica

revolut50delei

Sparge (a)

1 Visul in care ceva se rupe sau se sparge ne duce cu gandul la pierdere, deteriorate, vatamare. Daca un obiect preferat se sparge sau se rupe, visul indica nevoia de o schimbare, necesitatea de a lasa trecutul in urma. Daca ne rupem unul dintre membre, este posibil sa fim impiedicati sa mergem inainte sau sa ducem la indeplinire o anumita actiune.

2 Daca noi suntem cei care spargem sau rupem ceva, simbolistica visului se refera la necesitatea de a lua toate masurile necesare pentru a realiza ruptura unei legaturi sau a unei relatii existente deja in viata reala.

3 Pe plan spiritual, imaginea simbolizeaza idealismul, speranta si credinta pierdute.

Sparge (a) , Vis cu Sparge (a) , am visat Sparge (a) , talmacire vis cu Sparge (a) , interpretare vise cu Sparge (a) , Sparge (a) in vis, semnificatie Sparge (a) in vis, ce inseamna daca visez Sparge (a) , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sparge (a) , visez Sparge (a) , am visat Sparge (a) , semnificatie Sparge (a) in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -