Semnificatia Spanzuratoare In Vis Semnifica

revolut50delei

Spanzuratoare

1 Spanzurarea constituie un act de violenta impotriva unei persoane, prin urmare cand suntem martori la o spanzuratoare, suntem partasi la manifestari de violenta si poate ca ar trebui sa ne reconsideram modul de actiune. Daca noi suntem cei spanzurati. visul reprezinta o avertizare asupra unei situatii dificile care ne asteapta.

2 Daca in vis ni se infatisaza un anume lucru agatat sau atarnand, interpretarea poate fi una aproape literala, aceea a unui aspect al existentei noastre care se afla in suspensie, intr-o situade nesigura. Daca acel ceva atarna deasupra noastra, semnificatia visului este aceea ca suntem amenintati de circumstantele ce ne inconjoara.

3 Un astfel de vis poate indica inabusirea trairilor de natura spirituala. Daca asa stau cu adevarat lucrurile, cel care viseaza trebuie sa descopere sursa acestui sentiment de reprimare si sa se ocupe de remedierea situatiei.

Spanzuratoare , Vis cu Spanzuratoare , am visat Spanzuratoare , talmacire vis cu Spanzuratoare , interpretare vise cu Spanzuratoare , Spanzuratoare in vis, semnificatie Spanzuratoare in vis, ce inseamna daca visez Spanzuratoare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Spanzuratoare , visez Spanzuratoare , am visat Spanzuratoare , semnificatie Spanzuratoare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -