Semnificatia Somaj In Vis Semnifica

revolut50delei

Somaj

1 Atunci cand visam ca suntem someri, inseamna ca nu reusim sa ne exploatam la maximum poten- tialul sau avem senzatia ca acesta nu ne este recunoscut de ceilalti.

2 Somajul este o teama pe care o resimtim cu totii. Cand in vis apare un eveniment care are legatura cu somajul, cum ar fi abundenta de personal sau ajutorul de somaj, de exemplu, sunt scoase la lumina sentimentele de neadaptare. Trebuie sa resimtim aceasta teama si sa o analizam pentru a o putea invinge.

3 Din punct de vedere spiritual, incapacitatea si inadaptarea se pot traduce in spatiul oniric prin somaj. Mai poate fi sugerat si faptul ca nu suntem destul de motivati pentru a accepta o sarcina spirituala.

Somaj , Vis cu Somaj , am visat Somaj , talmacire vis cu Somaj , interpretare vise cu Somaj , Somaj in vis, semnificatie Somaj in vis, ce inseamna daca visez Somaj , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Somaj , visez Somaj , am visat Somaj , semnificatie Somaj in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -