Semnificatia Smochina In Vis Semnifica

revolut50delei

Smochina

1 Datorita formei sale, adeseori, smochina este asociata cu sexualitatea, fertilitatea, masculinitatea si prosperitatea. A visa ca mancam smochine poate sugera necesitatea unei oarecare forme de sarbatoare, insa la fel de bine poate insemna recunoasterea faptului ca o anumita situatie are mai mult potential decat s-a crezut initial.

2 Imaginea smochinului in vise sugereaza adeseori legatura pe care am stabilit-o cu o stare de profunda constiinta spirituala, a carei existenta nu am perceput-o vreodata in mod constient. Acest lucru se datoreaza asociatiei ce se face intre acest pom si Pomul cunoasterii, dar si cu originea dualitatii si, de asemenea, cu masculinitatea si cu feminitatea.

3 Astfel de imagini simbolizeaza capacitatea psihica si legatura directa cu izvorul vietii fizice.

Smochina , Vis cu Smochina , am visat Smochina , talmacire vis cu Smochina , interpretare vise cu Smochina , Smochina in vis, semnificatie Smochina in vis, ce inseamna daca visez Smochina , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Smochina , visez Smochina , am visat Smochina , semnificatie Smochina in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -