Semnificatia Sigiliu In Vis Semnifica

revolut50delei

Sigiliu

1 Din perspectiva istorica, un sigiliu de ceara confirma puterea si autoritatea si era vazut ca un sim- bol al identitatii. In zilele noastre, aparitia acestuia in vis sugereaza moralitatea sau corectitudinea unei fapte. In vis, posesia unui sigiliu ne confera autoritatea de a ne asuma responsabilitatea pentru actiunile noastre.

2 Atunci cand visam documente legale, iar atentia ne este atrasa in mod special de sigiliul de pe acestea, se sugereaza o actiune cu caracter secret si obligatoriu. Ruperea sigiliului sugereaza ca este posibil sa stirbim increderea pe care o anumita persoana o are in noi. De asemenea, in visul unei femei, imaginea unui barbat care rupe un sigiliu simbolizeaza pierderea virginitatii sau a puritatii sufletesti.

3 Din perspectiva spirituala, sigiliul simbolizeaza cunoastere ezoterica. Astfel de cunostinte le sunt incredintate doar acelora care au curajul de a rupe sigiliul.

Sigiliu , Vis cu Sigiliu , am visat Sigiliu , talmacire vis cu Sigiliu , interpretare vise cu Sigiliu , Sigiliu in vis, semnificatie Sigiliu in vis, ce inseamna daca visez Sigiliu , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sigiliu , visez Sigiliu , am visat Sigiliu , semnificatie Sigiliu in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -