Semnificatia Sentimente In Vis Semnifica

revolut50delei

Sentimente

1 In tesatura unui vis, sentimentele noastre pot fi foarte diferite de cele pe care le traim in viata de zi cu zi. Ar putea fi chiar unele extreme, s-ar putea manifesta sub forma unor dispozitii ciudate, ca si cand ne-am fi acordat noua insine libertatea de expresie.

2 Uneori, pentru a putea intelege semnificatia unui vis, este mai usor sa ignoram toate simbolurile prezente si, pur si simplu, sa ne concentram pe starile, sentimentele si emotiile care erup la suprafata. Procedand in acest fel, obtinem de cele mai multe ori o interpretare mai exacta a fenome- nelor care au loc inauntrul nostru, decat daca ne-am lasa derutati de incercarea descifrarii multiplelor simboluri onirice.

3 Nevoia noastra emotionala, indeosebi receptivitatea, de a veni in contact cu o energie mai blanda, ne ingaduie sa facem primii pasi in procesul dezvoltarii personale.

Sentimente , Vis cu Sentimente , am visat Sentimente , talmacire vis cu Sentimente , interpretare vise cu Sentimente , Sentimente in vis, semnificatie Sentimente in vis, ce inseamna daca visez Sentimente , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sentimente , visez Sentimente , am visat Sentimente , semnificatie Sentimente in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -