Semnificatia Semnificatie semne animale In Vis Semnifica

revolut50delei

Semnificatie semne animale

cafea 5

Daca in cafea se arata mai multe animale, asta inseamna izbanda, castiguri.
Albina- Daca distingem o albina alaturi de o litera, e semn ca persoana a carei nume incepe cu acea litera este foarte muncitoare, harnica, altruista si lupta pentru binele obstesc.
Balaur – Ca un balaur este semn ca ai un dusman inversunat.
Boi- Carul cu boi, e semn de spor si de mare belsug. Cand se arata un car cu fan e semn de bogatie sau de mare noroc.
Broasca

– Broasca prevesteste saracie.
– Broasca franta in doua, doliu.
Sarpe

– Formarea unui sarpe din zatul cafelei inseamna ca o chestiune ne placuta va fi pusa la cale de un dusman al nostru. Asta, daca sarpele se formeaza mai departe de toarta cestii. Daca aceasta figura de reptila sa format inspre toarta cestii, e semn ca un dusman se afla in casa persoanei a carei ceasca de cafea o citim. Daca figura sarpelui e ceva mai departe de toarta, atunci e semn ca un dusman pandeste. Se poate explica daca este in apropierea casei dupa distanta dintre toarta cestei si silueta sarpelui.
– Daca sarpele se formeaza pe fundul cestii, atunci e semn ca sufleteste persoana careia i se ghiceste va avea de suferit de pe urma unor dusmani si a unor chestiuni neplacute.
Cal- Cal inseamna petitor. Doi cai, petitori care dau de zor. Daca sunt doi cai si o caleasca atunci reprezinta nunta.
– O femeie calarind un cal, prezice o intriga, de care persoana in chestiune trebuie sa se pazeasca.
Caine

– Daca din zatul cafelei s-a format un caine care sta linistit, atunci este vorba despre o persoana credincioasa.
– Daca se formeaza capul sau forma unui caine care latra, e vorba despre un dusman care defaima persoana careia i se ghiceste. Daca insa cainele sta ca si cand ar vrea sa muste, atunci persoana careia i se ghiceste trebuie sa bage bine de seama ca este vorba despre un dusman care-l pandeste sa-i faca un mare rau.
Elefant- Simbolul unui elefant in zatul de cafea arata o victorie sigura.
Magar

– Magar cu povara in spinare, semn unui castig mic.
– Magar fara nimic in spate, semn unei pagube mici.

Pisica

– Forma unei pisici ne arata o persoana prefacuta si lingusitoare ca o pisica.
– Daca sta linistita, nu-i pericol. Daca sta cu ghiarele scoase e vorba despre o persoana foarte primejdioasa, de un taler cu doua fete, care in fata te linguseste, iar cand poate e gata sa iti faca cel mai mare rau. Legatura dintre o forma si alta trebuie sa o facem noi, dupa cum se vede in ceasca.
Paianjen

– Paianjenul este semn de tradare si de proces.
– Paianjen taiat in doua, sau chiar fara picioare, ori uneori prins intr-o plasa, inseamna pierderea necazurilor; slabirea acestor necazuri sau nimicirea lor.
Porcul- Porcul ce ni se arata in cafea reprezinta belsug si spor.
Leu- Leul arata ca persoana va capata o putere mare, in afaceri sau in orice va intreprinde.
Iepure

– Daca in ceasca apare un iepure iar acesta este in partea dinspre toarta cestii, inseamna ca persoana careia i se ghiceste este o fricoasa.
– Iepure cu capul in jos, semn ca persoana careia ii ghicim va primi un dar.
Urs

– Cand se arata un urs in cafea, inseamna, dupa felul unde este asezat, ca de pilda inspre toarta cestii, ca persoanei careia ii apartine ceasca, cam cruda si cam inceata. Daca figura ursului formata din zat e in dosul unei litere sau al unei siluete, atunci este vorba despre o persoana cuosuta care e cruda si inceata. Dupa litera putem sti si despre cine este vorba.

Vaca – Formarea unei vaci este semn de belsug.

Veverita – Veverita este semnul unui prilej bun pierdut.

Vulpea – Vulpea prevesteste ca s-a pus la cale un viclesug, care poate dauna persoanei in a carei ceasca se gaseste acea figura.

Semnificatie semne animale , Vis cu Semnificatie semne animale , am visat Semnificatie semne animale , talmacire vis cu Semnificatie semne animale , interpretare vise cu Semnificatie semne animale , Semnificatie semne animale in vis, semnificatie Semnificatie semne animale in vis, ce inseamna daca visez Semnificatie semne animale , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Semnificatie semne animale , visez Semnificatie semne animale , am visat Semnificatie semne animale , semnificatie Semnificatie semne animale in visul meu.