Semnificatia Scut In Vis Semnifica

revolut50delei

Scut

1 Scutul este un simbol al instinctului de supravietuire. Poate aparea in vis ca scutul unui razboinic sau ca o bariera intre cel care viseaza si restul lumii. Daca protejam pe cineva, atunci trebuie sa ne asiguram ca facem ceea ce trebuie. Daca noi suntem cei protejati, trebuie sa vedem daca suntem cei care ridicam scutul sau daca altcineva face acest lucru pentru noi.

2 In mituri si legende, amazoanele sunt reprezentate ca purtand un scut. Acesta simbolizeaza, in acest caz, protectia feminina.

3 In dezvoltarea spirituala, scutul apare ca un simbol al unei anumite faze de crestere. Este cazul sa constientizam ca detinem controlul asupra destinului nostru.

Scut , Vis cu Scut , am visat Scut , talmacire vis cu Scut , interpretare vise cu Scut , Scut in vis, semnificatie Scut in vis, ce inseamna daca visez Scut , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Scut , visez Scut , am visat Scut , semnificatie Scut in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -