Semnificatia Scufundare In Vis Semnifica

revolut50delei

Scufundare

1 A visa ca suntem complet cufundati in apa indica in general modul in care facem fata propriilor emotii, este un semn ca incercam sa gasim in noi acea parte inocenta a fiintei care nu trebuie sa fie atinsa de circumstantele exterioare. Incercam sa clarificam anumite situatii si sa ne curatam pe noi insine, poate de idei si atitudini care ne-au fost sugerate de alte persoane. Senzatia de scufundare semnifica in vis si pierderea increderii. Poate ca ne aflam intr-o stare de deznadejde provocata de un anumit lucru pe care l-am facut si ne simtim presati de anumite situatii. Daca visam pe cineva care se scufunda inseamna ca suntem constienti de existenta unei situatii dificile in care este nevoie de ajutorul nostru. Este posibil sa simtim ca pierdem teren intr-o anumita situatie sau relatie. La fel de relevante pentru interpretarea visului se vor dovedi si locul sau substanta in care ne scufundam. Scufundarea in apa reflecta un sentiment coplesitor, in vreme ce scufundarea in nisip sau intr-o mlastina sugereaza ca nu ne aflam pe teren sigur.

2 A fi pe de-a-ntregul cufundat in ceva, concentrat cu totul asupra acelui lucru, sugereaza faptul ca trebuie sa dovedim capacitatea de a ne concentra la maximum asupra unui anume gand sau asupra unei idei, pentru ca astfel sa reusim sa ne intelegem mai bine pe noi insine. Senzatia de scufundare pe care o simtim in vis sugereaza de obicei ingrijorare si teama. Din punct de vedere emotional, suntem incapabili de a ne pastra vioiciunea si starea de fericire. Simtim ca nu mai avem controlul asupra lucrurilor si ca nu ne putem pastra directia ascendenta. Un obiect care se scufunda arata ca suntem pe punctul de a pierde ceva foarte important pentru noi.

3 Din ambele perspective, cea fizica si cea spirituala, a ne scufunda semnifica ideea de a intra intr-o situatie in care ne pierdem claritatea viziunii sau capacitatea de actiona corespunzator intr-o anumita situatie. Pentru cei mai sensibili, acest lucru poate semnifica sentimentele negative ale al- tor persoane care ameninta sa ne copleseasca.

Scufundare , Vis cu Scufundare , am visat Scufundare , talmacire vis cu Scufundare , interpretare vise cu Scufundare , Scufundare in vis, semnificatie Scufundare in vis, ce inseamna daca visez Scufundare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Scufundare , visez Scufundare , am visat Scufundare , semnificatie Scufundare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -