Semnificatia Scrisoare In Vis Semnifica

revolut50delei

Scrisoare

1 Daca in vis primim o scrisoare, semnificatia visului poate fi aceea ca trebuie sa ne dam seama ca este ceva in neregula cu persoana care a trimis-o. Este posibil ca expeditorul sa fie cineva despre care stim cu siguranta ca a murit, iar in acest caz este vorba de chestiuni ramase nerezolvate in legatura cu acea persoana sau cu anumite situatii care o impiica. Daca noi trimitem o scrisoare, este posibil sa avem informatii pe care le consideram relevante pentru destinatar.

2 De multe ori se intampla sa visam o scrisoare, fara a-i cunoajte insa si continutul. Acest lucru sugereaza informatii care, pentru moment, ne sunt ascunse. Daca o anumita litera a alfabetului este scoasa in evidenta, poate ca vom reusi sa intelegem mai multe gandindu-ne la o persoana al carei nume incepe cu acea initiala.

3 Cunostintele obscure adeseori ne pot deveni accesibile, daca facem efortul de a le intelege.

Scrisoare , Vis cu Scrisoare , am visat Scrisoare , talmacire vis cu Scrisoare , interpretare vise cu Scrisoare , Scrisoare in vis, semnificatie Scrisoare in vis, ce inseamna daca visez Scrisoare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Scrisoare , visez Scrisoare , am visat Scrisoare , semnificatie Scrisoare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -