Semnificatia Scoica In Vis Semnifica

revolut50delei

Scoica

1 In vis, scoicile reprezinta mecanismele de aparare pe care le folosim pentru a-i impiedica pe ceilalti sa ne raneasca. Ne putem construi o cochilie tare, in urma unei experiente dureroase, sau una mai moale, care sugereaza ca inca suntem vulnerabili in fata suferintei. Scoicile reprezentau candva o unitate monetara, simbolism care se poate regasi in vise.

2 Scoica are nenumarate semnificatii. Poate fi un simbol magic, ce contine in interiorul sau puterea de transformare. Spirala unei scoici sugereaza involutie si evolutie. Poate sugera un loc de refugiu, dar si latura emotionala si feminina a fiintei umane.

3 Din perspectiva spirituala, scoica este o reprezentare in miniatura a vietii si a mortii.

Scoica , Vis cu Scoica , am visat Scoica , talmacire vis cu Scoica , interpretare vise cu Scoica , Scoica in vis, semnificatie Scoica in vis, ce inseamna daca visez Scoica , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Scoica , visez Scoica , am visat Scoica , semnificatie Scoica in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -