Semnificatia Sceptru In Vis Semnifica

revolut50delei

Sceptru

1 Sceptrul semnifica putere si suveranitate, iar atunci cand apare in visele noastre sugereaza ca o alta persoana a capatat autoritate asupra noastra. Am abdicat de la responsabilitatea fata de noi insine si am ajuns in punctul in care trebuie sa preluam controlul asupra lucrurilor. Sceptrul poate sugera si masculinitate.

2 Daca tinem in mana sceptrul, visul semnifica faptul ca avem capacitatea de a transmite forta vitala. Daca altcineva tine sceptrul in mana si ne confera onoruri sau putere, aceasta poate simboliza reusita unui proiect propriu.

3 Sceptrul poate reprezenta bagheta magica si in vis poate simboliza dreptul de a ne folosi de aceasta. Din perspective spirituale mai poate semnifica puterea masculina.

Sceptru , Vis cu Sceptru , am visat Sceptru , talmacire vis cu Sceptru , interpretare vise cu Sceptru , Sceptru in vis, semnificatie Sceptru in vis, ce inseamna daca visez Sceptru , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sceptru , visez Sceptru , am visat Sceptru , semnificatie Sceptru in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -