Semnificatia Scena In Vis Semnifica

revolut50delei

Scena

1 Atunci cand ne vedem pe o scena, visul reflecta faptul ca ne dezvaluim pe noi insine, ca ne aratam celorlalti. O scena in aer liber reflecta o comunicare cu masele, mai degraba decat cu un public select. O scena mobila semnifica nevoia de a ne afla in continua miscare, chiar si in timp ce interpretam un rol. Daca facem pane din public, visul sugereaza ca trebuie sa acordam mai multa atentie scenariului piesei de teatru si modului in care acesta poate fi relevant pentru noi.

2 Din perspective psihologica, scena reprezinta o anumita etapa sau faza a procesului de dezvoltare. In acest moment trebuie sa fim constienti atat de ceea ce stim, cat fi de ceea ce ne lipseste.

3 Din punct de vedere spiritual, scena este o reprezentare a piesei de teatru ce constituie propria noastra existenta. Avem capacitatea de a observa si de a fi obiectivi in legatura cu ceea ce se intampla in jurul nostru. Extinzand idea de „piesa de teatru“ in forma unei structuri organizate, putem sa avem controlul propriei vieti. Scenele complexe, alcatuite dintr-o suita de imagini usor de recunoscut, sugereaza calitati, idealuri sau stari sufletesti care pun in evidenta informatiile din vis si care pot avea o anumita semnificatie pentru cel care viseaza.

Scena , Vis cu Scena , am visat Scena , talmacire vis cu Scena , interpretare vise cu Scena , Scena in vis, semnificatie Scena in vis, ce inseamna daca visez Scena , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Scena , visez Scena , am visat Scena , semnificatie Scena in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -