Semnificatia Scandura In Vis Semnifica

revolut50delei

Scandura

1 Atunci cand visam ca mergem pe o scandura ni se sugereaza asumarea unui risc de natura emotionala. O scandura sau o plansa de lemn care apare intr-un vis arata ca un anumit lucru are nevoie de reparatii sau ca ne simtim in siguranta cu propriile mijloace de sustinere. Daca scandura este folosita pentru construirea dusumelelor, aceasta sugereaza siguranta, dar daca este folosita ca usa sau lambriu pe un perete, semnifica protejarea sau decorarea spatiului intim.

2 Daca scandura este folosita pentru a confectiona un anumit obiect, reflecta faptul ca dispunem de materialul necesar pentru a demara un anumit proiect. Putem recunoaste in vis tipul de lemn pe care il folosim, iar acest lucru poate avea o anumita semnificatie pentru noi sau ne poate aminti ceva. Daca scandura este folosita pentru a confectiona o cusca, trebuie sa fim atenti sa nu fim prinsi intr-o anumita situatie.

3 Avem in noi potentialul care ne permite o mai buna intelegere a vietii. Ar trebui sa reflectam asupra rostului nostru in lume.

Scandura , Vis cu Scandura , am visat Scandura , talmacire vis cu Scandura , interpretare vise cu Scandura , Scandura in vis, semnificatie Scandura in vis, ce inseamna daca visez Scandura , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Scandura , visez Scandura , am visat Scandura , semnificatie Scandura in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -