Semnificatia Satir In Vis Semnifica

revolut50delei

Satir

1 Cu mult timp In urma, cand conventiile sociale nu erau atat de rafinate, natura animalica a omului se manifesta mai aproape de suprafata. Omul putea sa perceapa surse de energie fie exterioare, fie interioare, care luau forma umana sau semiumana. Satirul este una dintre personificarile instinctelor animalice. In vreme ce in starea de veghe ne reprimam astfel de imagini, in vis, unde nu exista un control constient asupra a ceea ce se intampla, isi vor face din cand in cand aparitia.

2 Din punct de vedere psihologic, satirul reprezinta acea parte a naturii umane care se sustrage con- trolului si constrangerilor. Nu se supune nimanui si se manifesta in spirit anarhic. Natura lui poate fi distructiva sau folositoare, in functie de felul in care il priveste cel care viseaza.

3 Satirul semnifica spiritul naturii.

Satir , Vis cu Satir , am visat Satir , talmacire vis cu Satir , interpretare vise cu Satir , Satir in vis, semnificatie Satir in vis, ce inseamna daca visez Satir , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Satir , visez Satir , am visat Satir , semnificatie Satir in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -