Semnificatia Sarpe In Vis Semnifica

visepufoase.ro vivacredit.ro

 

Sarpe

 

Visele despre serpi, ca si cele despre naparci, isi fac aparitia atunci cand incercam sa ne infruntam sinele instinctiv. In mod inevitabil, acest lucru este direct legat de constientizarea si canalizarea energiilor pana atunci reprimate si negate, sexualitatea reprezentand nevoia cea mai primara. Sarpele incolacit in jurul trupului sau a unuia dintre membre indica existenta unei forme de dependenta, posibil chiar o robie a patimilor. Un sarpe sau un vierme care iese prin gura unui les semnifica uneori actul sexual in sine, dar se poate referi si la controlul pe care ll avem asupra pro- priului libido. Imaginea sarpelui care se strecoara prin iarba sugereaza lipsa de loialitate, inselatoria si rautatea. Sarpele care isi inghite coada reprezinta una dintre cele mai vechi imagini din istoria omenirii si semnifica desavarsirea si uniunea dintre spirit si fizic . A fi inghitit de un sarpe dezvaluie nevoia si posibilitatea unei intoarceri la sursa si a pierderii notiunilor de spatiu si timp . Intrucat serpii reprezinta o forma de viata atat de detestabila, in unele cazuri fiind deosebit de veninosi, sunt asociati cu moartea si cu toate acele lucruri de care se teme fiinta umana. Sarpele incolacit In jurul unui baston sau toiag  simbolizeaza energiile activate inconstient atunci cand ne reconciliem acele laturi ale personalitatii noastre aflate in opozitie si care asigura vindecarea, renasterea si reinnoirea, reprezentate universal prin imaginea a doi serpi incolaciti in jurul unui bat sau toiag. Este o reprezentare simbolica a structurii de baza a ADN-ului, celule numite „caramizile fundamentale ale vietii”. Culorile in care ne poate aparea sarpele in vis ne pot furniza informatii suplimentare asupra semnificatiei visului .

Sarpe – Visul inseamna tradare dintr-un loc de unde te astepti mai putin, planurile tale nu se vor indeplini, iar evenimentele vor lua o intorsatura placuta.

 Sarpe – Defaimare, inselaciune, ura, tradare.
– Avand un sarpe – fericire.
– Daca visezi ca calci pe un sarpe – prieteni credinciosi.
– Daca ai visat sarpe de casa – suferinta in dragoste, partenerul tau de viata iti este credincios.
– Serpi pe care doar ii vedem – tradare, situatie compromitatoare.
– Sarpe care doarme – asti absolvit de activitate.
– Sarpe care fuge – vreme tulbure, vijelie, vant mare.
– Sarpe in iarba- noroc in amor.
– Multi serpi agresivi – neplaceri, femei viclene te vor amgi.
– Sarpe mare – esti inselat.
– Sarpe mic – necazuri.
– Visezi ca musca un sarpe – femeie vicleana vrea sa te zapacasca;
– Vezi un sarpe frumos colorat – tentatie, pacat, intelepciune.
– Sarpe zvarcolindu-se – ai dusmani.

 Sarpe – sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din expresiile majore ale inconstientului nostru, simbolismul acestui animal tarator cu sange rece este multiplu si ne permite diverse interpretari.Sarpele, simbolul raului si al diavolului, este un semn rau in orice vis.A vedea un sarpe singur si a va fi frica de el inseamna ca aveti un dusman care lucreaza impotriva dumneavoastra, aceasta poate fi si un pericol la sanatatea dumneavoastra din partea dusmanilor.A vedea multi serpi intr-o groapa simbolizeaza ghinion in dragoste si in afaceri.Daca reusiti sa omorati un sarpe in vis inseamna ca veti reusit sa va infrangeti si dusmanii.Tradare de unde nu te astepti; planurile tale nu se vor indeplini; iar evenimentele vor lua o intorsatura neplacuta.

vivacredit.ro
Sarpe , Vis cu Sarpe , am visat Sarpe , talmacire vis cu Sarpe , interpretare vise cu Sarpe , Sarpe in vis, semnificatie Sarpe in vis, ce inseamna daca visez Sarpe , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sarpe , visez Sarpe , am visat Sarpe , semnificatie Sarpe in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: