Semnificatia Saritura In Vis Semnifica

revolut50delei

Saritura

1 Actiunea de a sari poate fi oarecum ambigua intr-un vis. Poate fi vorba de a sari in sus, adica, incer- carea de a obtine ceva mai bun pentru noi insine, sau a sari pe cineva, ceea ce poate insemna coborarea in inconstient si in acele parti tainice ale noastre unde ne simtim in pericol. A sari pe loc poate semnifica bucuria si are aceeafi semnificatie ca si dansul (vezi si Dans).

2 Miscarile repetitive de orice fel traite in vis indica, de obicei, nevoia de a ne reconsidera actiunile, de a ne gandi le ceea ce facem, poate, si necesitatea de a ne exprima intr-o maniera diferita. La nivel psihologic, a sari in sus si in jos in vis poate sugera ca suntem prinsi intr-o situatie fara a avea puterea de a merge inainte sau inapoi.

3 In unele ritualuri religioase, starea de extaz spiritual este indusa prin sarituri. Aceasta reprezinta o modalitate de a ne folosi de fizic pentru a ajunge la spiritual.

Saritura , Vis cu Saritura , am visat Saritura , talmacire vis cu Saritura , interpretare vise cu Saritura , Saritura in vis, semnificatie Saritura in vis, ce inseamna daca visez Saritura , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Saritura , visez Saritura , am visat Saritura , semnificatie Saritura in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -