Semnificatia Sarcina In Vis Semnifica

revolut50delei

Sarcina

1 Visul in care suntem insarcinate semnifica faptul ca avem nevoie de o perioada mai lunga de asteptare intr-o anumita situatie, poate pentru terminarea unui proiect. Este perioada in care se dezvolta o anumita latura a personalitatii noastre. Rareori graviditatea sugereaza, in vis, existenta unei sarcini reale, desi poate reflecta acest lucru.

2 Atunci cand visam ca o alta persoana este insarcinata, acest lucru sugereaza ca putem observa dezvoltarea unei anumite laturi a personalitatii noastre. Atunci cand visam ca un barbat este insarcinat, mai ales daca acest lucru se intampla in visul unei femei, aceasta sugereaza dorinta ca acel barbat sa-si asume responsabilitatea pentru viata ei.

3 In dezvoltarea spirituala, intotdeauna este necesara o oarecare perioada de gestatie. Trebuie sa avem rabdare si sa asteptam ca intregul proces sa se desfasoare in mod natural, astfel incat sa putem duce la indeplinire sarcina.

Sarcina , Vis cu Sarcina , am visat Sarcina , talmacire vis cu Sarcina , interpretare vise cu Sarcina , Sarcina in vis, semnificatie Sarcina in vis, ce inseamna daca visez Sarcina , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sarcina , visez Sarcina , am visat Sarcina , semnificatie Sarcina in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -