Semnificatia Salva (a) In Vis Semnifica

revolut50delei

Salva (a)

1 Atunci cand visam ca suntem salvati dintr-o anumita situatie, visul are o semniflcatie deosebita, deoarece in felul acesta ramanem indatorati salvatorului nostru. Daca salvam pe cineva inseamna ca dorim sa avem o relatie cu acea persoana. Cavalerul care o salveaza pe domnita aflata la ananghie simbolizeaza inocenta feminina salvata de la propria pasiune.

2 Atunci cand in vis i-am pus pe altii in pericol, este necesar sa ii si salvam. Astfel, suntem pusi in situatia de a demonstra un anumit grad de noblete sufleteasca si de curaj, care ne vor da o stare de bine si ne vor ingadui sa controlam situatia.

3 Salvarea spirituala este in general acceptata ca fiind abandonarea sufletelor pierdute, fie ca sunt de partea vazuta a lumii, fie de cealalta.

Salva (a) , Vis cu Salva (a) , am visat Salva (a) , talmacire vis cu Salva (a) , interpretare vise cu Salva (a) , Salva (a) in vis, semnificatie Salva (a) in vis, ce inseamna daca visez Salva (a) , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Salva (a) , visez Salva (a) , am visat Salva (a) , semnificatie Salva (a) in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -