Semnificatia Saltea In Vis Semnifica

revolut50delei

Saltea

1 Ca si patul, o saltea indica in vis sentimentul care apare in urma unei situatii sau intamplari ce a avut loc in viata noastra. Constientizam nevoile noastre de baza si le putem satisface in asa fel incat sa ne simtim multumiti.

2 Confortul sexual este un aspect important pentru cei mai multi dintre oameni. O saltea poate indica modul in care abordam chestiunea propriei sexualitati, daca ne simtim in largul nostru sau incomodati in aceasta privinta.

3 Asa cum sentimentul de confort in plan sexual este important, la fel stau lucrurile si in plan spiritual. Cel care viseaza ar trebui sa nu neglijeze acest aspect.

Saltea , Vis cu Saltea , am visat Saltea , talmacire vis cu Saltea , interpretare vise cu Saltea , Saltea in vis, semnificatie Saltea in vis, ce inseamna daca visez Saltea , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Saltea , visez Saltea , am visat Saltea , semnificatie Saltea in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -