Semnificatia Saliva In Vis Semnifica

revolut50delei

Saliva

1 In mod normal, saliva provoaca dezgust. Pe vremuri, se folosea expresia „a scuipa venin“, care reda o imagine sugestiva a modului in care reactioneaza animalele atunci cand sunt ranite sau amenintate.

2 In sens pozitiv, a scuipa poate indica un semn de buna-credinta. In unele culturi, oamenii inca isi scuipa in palme atunci cand incheie o afacere sau o intelegere. Se creeaza astfel o legatura mai apropiata.

3 Inca din vechime, saliva era considerata un lichid cu proprietati tamaduitoare. Se credea ca este un antidot impotriva blestemelor, mai ales impotriva celor aruncate de ochiul rau. Din perspectiva psihologica, poate simboliza fluxul de energie dintre cel care tamaduieste si pacient.

Saliva , Vis cu Saliva , am visat Saliva , talmacire vis cu Saliva , interpretare vise cu Saliva , Saliva in vis, semnificatie Saliva in vis, ce inseamna daca visez Saliva , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Saliva , visez Saliva , am visat Saliva , semnificatie Saliva in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -