Semnificatia Salbaticie In Vis Semnifica

revolut50delei

Salbaticie

1 In vise, salbaticia este sinonima cu latura noastra neimblanzita. In fiecare dintre noi exista o parte ce refuza sa se lase controlata, care trebuie sa fie libera, creativa si independent. Un animal salbatic va reprezenta acel aspect al personalitatii care nu s-a lasat dominat de gandirea rationala. Interpretarea difera in functie de sexul celui care viseaza. O femeie salbatica va reprezenta Anima sau Umbra .

2 Orice element care sporeste in salbaticie nu face subiectul acelorasi constrangeri pe care soci- etatea normala le impune asupra noastra, prin urmare, in acest context, salbaticia poate semnifica anarhia sau lipsa stabilitatii. In sensul ei pozitiv, sugereaza o abundenta si o promisiune in orice lucru pe care incepeti sa il faceti.

3 Un vis in care salbaticia isi face simtita prezenta semnifica adesea o lipsa a controlului spiritual.

Salbaticie , Vis cu Salbaticie , am visat Salbaticie , talmacire vis cu Salbaticie , interpretare vise cu Salbaticie , Salbaticie in vis, semnificatie Salbaticie in vis, ce inseamna daca visez Salbaticie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Salbaticie , visez Salbaticie , am visat Salbaticie , semnificatie Salbaticie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -