Semnificatia Sadism In Vis Semnifica

revolut50delei

Sadism

Formele de sadism manifestate in vis constituie o modalitate de compensare si de echilibrare a felului in care cel care viseaza se comporta in viata de zi cu zi. In realitate, acesta poate fi ori foarte timid, iar in acest caz visul functioneaza ca o cale de evadare, ori, deoarece trebuie sa fie dominant si autoritar in viata reala, subconstientul il atentioneaza in vis asupra acestui aspect.

1 Sadismul este consecinta furiei pastrate in noi din cauza unor traume suferite in copilarie. Se manifesta adeseori prin dorinta de a rani pe cineva, uneori o persoana apropiata. In viata reala, nu putem avea comportamente sadice, dar in vis acestea se pot manifesta frecvent.

2 In mod evident, interpretarea unui astfel de vis depinde de intrebarea daca noi suntem sadici cu cineva sau altcineva este sadic cu noi. In vise, personajele care apar pot fi ipostaze ale noastre, prin urmare daca cineva are un comportament sadic la adresa noastra, de fapt noi suntem cei care incercam sa ne pedepsim. Poate simtim ca trebuie sa ne pedepsim pentru ceva anume si atunci visam ca cineva ne trateaza cu sadism. Sadismul implica, de altfel, si o componenta masochista, de pedepsire a propriei persoane.

3 Daca nu gasim in noi motivatia necesara, pedeapsa se poate manifesta ca revers al compasiunii: „Este pentru binele tau!“

Sadism , Vis cu Sadism , am visat Sadism , talmacire vis cu Sadism , interpretare vise cu Sadism , Sadism in vis, semnificatie Sadism in vis, ce inseamna daca visez Sadism , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sadism , visez Sadism , am visat Sadism , semnificatie Sadism in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Usturoi - Ac - Ac - Ac - Abur -