Semnificatia Sacrificiu In Vis Semnifica

revolut50delei

Sacrificiu

1 Ideea de sacrificiu are doua semnificatii. Prima se refera la ideea de renuntare, in vreme ce a doua sugereaza un act de sacralitate. Astfel, cand ambele semnificatii sunt valabile, cel care viseaza este pregatit sa renunte la eul sau la individualitatea sa, in favoarea a ceva mai important. Adeseori, un sacrificiu este savarsit in numele unor convingeri foarte puternice, de obicei de natura religioasa.

2 Sacrificiul implica ideea de speranta intr-o rasplata viitoare, adeseori de natura spirituala. Nu este vorba neaparat despre o recompensa imediata, exceptand, desigur, sentimentul ca ne-am facut datoria sau am facut un bine. Ideea de sacrificiu sugereaza de asemenea renuntarea la egoism. Sacrificarea unui animal semnifica faptul ca suntem constienti ca putem renunta la instinctele noastre primare in favoarea unei forte spirituale. Trebuie sa fim pregatiti sa ne acceptam conditia umana, dar, in acelasi timp, sa fim intoleranti cu propriile slabiciuni. Visul poate reflecta si prezenta unui altar sacrificial. Daca animalui se lasa de bunavoie sacrificat, visul sugereaza ca putem transforma instinctele in energie spirituala. Daca animalul sacrificat este un iepure de camp sau de casa, visul simbolizeaza renasterea.

3 Sacrificiul contribuie la dezvoltarea spirituala si sugereaza ca vom primi mai mult decat ceea ce am sacrificat.

Sacrificiu , Vis cu Sacrificiu , am visat Sacrificiu , talmacire vis cu Sacrificiu , interpretare vise cu Sacrificiu , Sacrificiu in vis, semnificatie Sacrificiu in vis, ce inseamna daca visez Sacrificiu , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sacrificiu , visez Sacrificiu , am visat Sacrificiu , semnificatie Sacrificiu in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -