Semnificatia Sa In Vis Semnifica

revolut50delei

Sa

1 Saua simbolizeaza nevoia de a exercita controlul asupra unei persoane. In visul unei femei, sugereaza controlul impulsului sexual. In visul unui barbat, saua indica mai degraba nevoia de a-si controla propria existenta sau ceea ce li poate afecta viata. Semnificatia cea mai evidenta este insa cea a masculinitatii.

2 Intr-o oarecare masura, interpretarea visului depinde de intrebuintarea seii. Saua unei moto- ciclete, ca parte componenta a unui intreg mecanism, sugereaza un control mai rigid decat cel indicat de saua unui cal, care este flexibila si detajabila. Daca saua se desface, visul sugereaza ca suntem pe punctul de a ne pierde autoritatea intr-o anumita situatie din viata noastra. O sa neconfortabila arata ca putem fi incomodati mai degraba de circumstantele exterioare decat de vointa noastra.

3 Din perspective spirituala, saua simbolizeaza controlul asupra propriei existente, pe care ar trebui sa-l folosim intr-un mod intelept.

Sa , Vis cu Sa , am visat Sa , talmacire vis cu Sa , interpretare vise cu Sa , Sa in vis, semnificatie Sa in vis, ce inseamna daca visez Sa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Sa , visez Sa , am visat Sa , semnificatie Sa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -