Semnificatia Robinet In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Robinet

 

1 Robinetul simbolizeaza abilitatea de a accesa resursele universale. Daca visam ca nu putem sa rotim un robinet, fie ca sa il inchidem, fie ca sa il deschidem, acest lucru sugereaza capacitatea sau incapacitatea de a ne controla propriile actiuni.

 

2 Apa este unul dintre simbolurile onirice ale emotiei, asa ca un robinet este reprezentativ pentru abilitatea de a exprima o emotie. Cand putem sa ne inabusim emotiile dupa bunul-plac, inseamna ca am dobandit un autocontrol aproape perfect.

 

3 Flux spiritual.

Robinet – Daca visezi un robinet nou, vei trai o fericire neasteptata.Daca visezi un robinet rupt este semn ca nu trebuie sa tradezi un secret, caci acest lucru ti-ar putea aduce ghinion.

Robinet , Vis cu Robinet , am visat Robinet , talmacire vis cu Robinet , interpretare vise cu Robinet , Robinet in vis, semnificatie Robinet in vis, ce inseamna daca visez Robinet , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Robinet , visez Robinet , am visat Robinet , semnificatie Robinet in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: