Semnificatia Roba In Vis Semnifica

revolut50delei

Roba

1 Visul in care apare un halat de baie poate avea doua semnificatii. Una dintre ele se refera la faptul ca ne ascundem vulnerabilitatea, iar cealalta, la senzatia de relaxare. Contextul visului este cel care determina o interpretare sau alta. Daca visam ca imbracam pe altcineva intr-un halat sugereaza nevoia de a proteja persoana respectiva.

2 Halatul poate reflecta atitudinea noastra fata de sex si de relatiile amoroase. Daca halatul este curat, imaginea propriei persoane este una favorabila, dar daca halatul este murdar, situatia e exact opusa. Un halat murdar mai poate sugera o stare depresiva.

3 In termeni spirituali, roba alba semnifica inocenta, in vreme ce roba-sac (fara cusaturi, dintr-o singura bucata de material) simbolizeaza sfintenia.

Roba , Vis cu Roba , am visat Roba , talmacire vis cu Roba , interpretare vise cu Roba , Roba in vis, semnificatie Roba in vis, ce inseamna daca visez Roba , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Roba , visez Roba , am visat Roba , semnificatie Roba in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -