Semnificatia Roata In Vis Semnifica

revolut50delei

Roata

1 In vis, imaginea rotii denota nevoia noastra de schimbare, de a inainta fara sa ne indepartam de la calea cea dreapta.

2 Cand visam ca ne pierdem o roata de la vehiculul cu care ne deplasam, inseamna ca ne pierdem motivatia sau directia, ramanand fara echilibru. O roata de mari dimensiuni, cum este roata mare din parcul de distractii, sugereaza constientizarea urcusurilor si coborasurilor vietii.

3 Roata Vietii si locul vostru in ciclul acesteia.

Roata – Viata lunga, rodnicie, implicatii favorabile;- avand- munca cu folos;- care se invarte- schimbari in bine;- calcat de- pericol;- cazi sub o- blocaje in afacere, obstacole, impedimente, planuri nesfarsite;- confectionam pentru altii- ajutor pentru alti;- de car- noroc, amici, sot bun;- de carucior- boala;- de masina furata- mare necaz;- de moara – viata linistita, sot bun;- de moara se opreste- dificultate;- invartindu-se- schimbare;- mai multe- viata lunga;- mari- prevestire de mare pericol;- sare de la un vehicul o- necredinta a unei persoane, ruina materiala, pierderea fericirii;- vazand- calatorie cu folos, iti faci un bun prieten, vei alege un sot bun.

Roata , Vis cu Roata , am visat Roata , talmacire vis cu Roata , interpretare vise cu Roata , Roata in vis, semnificatie Roata in vis, ce inseamna daca visez Roata , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Roata , visez Roata , am visat Roata , semnificatie Roata in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: