Semnificatia Risipa In Vis Semnifica

revolut50delei

Risipa

1 In vis, risipa reprezinta materia si informatiile de care nu mai avem nevoie. Ne putem debarasa de ele. Deseori, culoarea poate fi importanta (vezi si Culori). Risipa mai poate insemna si o intre- buintare gresita a resurselor – este posibil sa fi folosit prea multa energie la un anumit proiect.

2 Daca visam ca suntem risipitori, probabil trebuie sa reevaluam felul in care ne traim viata. Este posibil sa investim prea mult in anumite relatii, sa ne straduim prea tare sa facem lucrurile sa mearga.

3 Este posibil sa aiba loc o criza energetica pe care nu o putem intelege. In acest caz, trebuie sa descoperim unde se produce scurgerea de energie.

Risipa , Vis cu Risipa , am visat Risipa , talmacire vis cu Risipa , interpretare vise cu Risipa , Risipa in vis, semnificatie Risipa in vis, ce inseamna daca visez Risipa , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Risipa , visez Risipa , am visat Risipa , semnificatie Risipa in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -