Semnificatia Restaurant In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Restaurant

 

1 Aparitia unui restaurant ori a unei cafenele in vis semnifica nevoia noastra de companie. Ne este teama de singuratate, dar intr-o egala masura ne este teama sa permitem cuiva sa patrunda prea mult in spatiul nostru intim. Ideea de restaurant conduce cu gandul la un spatiu public care ne ingaduie sa stabilim contacte, dar, in acelasi timp, sa detinem si controlul nivelului de intimitate pe care dorim sa il stabilim.

 

2 Orice loc legat de prezenta hranei face trimitere directa la nevoia noastra de subzistenta emotionala. Exista un anumit cod de comportament in astfel de locuri publice. Pe de alta parte, asteptam ca intr-un restaurant sa ne satisfacem si nevoia de a fi prezenti in viata colectivitatii. Putem constientiza nevoia unei „relatii“ cu locul in care mancam, precum si cu persoana cu care servim masa.

 

3 Din perspectiva spirituala, un restaurant simbolizeaza nevoia de a face parte dintr-un grup de oameni care impartasesc acelasi tip de mentalitate sau care pot avea convingeri diferite.

Restaurant – Restaurant aglomerat- timiditate, dificultati cu partenerul de viata;- Restaurant gol- probleme sentimentale;- Iei masa la restaurant – e de bine la serviciu.

 Restaurant – Daca visezi ca iei o masa modesta la un restaurant ieftin si esti singur inseamna ca vei avea o viata de familie linistita.Daca visezi ca iei masa cu prietenii si platiti impreuna inseamna ca vei fi deranjat de anumite critici.

Restaurant , Vis cu Restaurant , am visat Restaurant , talmacire vis cu Restaurant , interpretare vise cu Restaurant , Restaurant in vis, semnificatie Restaurant in vis, ce inseamna daca visez Restaurant , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Restaurant , visez Restaurant , am visat Restaurant , semnificatie Restaurant in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: