Semnificatia Rege In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Rege

 

In mod invariabil, aparitia unui rege in vis reprezinta tatal sau figura paterna. O prezenta impunatoare, precum cea a unui imparat, poate fi un indiciu al faptului ca unele dintre atitudinile sau sentimentele tatalui ii sunt straine celui care viseaza, dar poate ca ar trebui acceptate. Daca regele este batran sau pe punctul de a muri, semnificatia visului este aceea ca visatorul va reusi sa respinga valorile conservatoare sau invechite ale familiei.

Rege – – dorinte de afirmare, vrei sa ti se recunoasca valoarea, simti ca meriti mai mult; sanse de evidentiere sau de succes, depinde de contextul visului; – daca esti barbat – face referire la relatia ta cu autoritatea suprema din viata ta actuala- tatal, seful, liderul; – daca esti femeie – face referire ori la relatia ta cu autoritatea din viata profesionala – seful – ori cu sotul.

Rege , Vis cu Rege , am visat Rege , talmacire vis cu Rege , interpretare vise cu Rege , Rege in vis, semnificatie Rege in vis, ce inseamna daca visez Rege , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Rege , visez Rege , am visat Rege , semnificatie Rege in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: