Semnificatia Reflexie In Vis Semnifica

revolut50delei

Reflexie

1 Ori de cate ori visam ca ne reflectam/oglindim in ceva, in acel vis este sugerat felul in care ne per- cepem pe noi insine in momentul respectiv. Imaginea de sine este un aspect important pentru noi, deoarece reprezinta felul in care ne percep cei din jur. Daca visam ca ne reflectam intr-o oglinda, atunci imaginea de sine va deveni mai conturata, mai viguroasa, in vreme ce reflexia in apa sugereaza ipostaza in care ne vedem in acel moment. Povestea lui Narcis si a felului in care acesta s-a indragostit de sine insusi (sau mai degraba de propria imagine) ne avertizeaza asupra pericolului reprezentat de iubirea exagerata de sine.

2 Adeseori, atunci cand visam reflexia unui lucru, se sugereaza incercarea de a ne intelege sinele launtric si modul in care facem fata lumii exterioare. Modelul in care punem stapanire pe aceasta realitate exterioara ne este temperat de sinele interior. Daca in vis cele doua imagini nu corespund inseamna ca suntem nevoiti sa aducem oarecare schimbari pentru a ne putea simti in largul nostru in lumea care ne inconjoara.

3 Accesul la adevarul spiritual ne este relevat prin intermediul unei imagini reflectate.

Reflexie , Vis cu Reflexie , am visat Reflexie , talmacire vis cu Reflexie , interpretare vise cu Reflexie , Reflexie in vis, semnificatie Reflexie in vis, ce inseamna daca visez Reflexie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Reflexie , visez Reflexie , am visat Reflexie , semnificatie Reflexie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -