Semnificatia Recolta In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Recolta

 

1 A visa o recolta denota ca suntem pe cale sa culegem recompensele actiunilor noastre de pana acum. Ne putem crea o rezerva proprie daca, de exemplu, savarsim o fapta buna, iar mai apoi primim o rasplata sub o anumita forma. Suntem capabili sa muncim din greu si sarguinta noastra este un mod de a ne ingriji de viitorul nostru. Astfel, un vis despre o recolta poate avea doua semnificatii. Poate insemna intoarcerea spre fapte trecute si culegerea rasplatii pentru acestea, sau poate fi vorba despre a ne indrepta atentia spre viitor, cu scopul de a ne folosi de experientele anterioare. Contextul general al visului va sugera care dintre aceste doua interpretari este cea corecta.

 

2 Participarea la stransul recoltei sau la un festival dedicat recoltei indica faptul ca ne celebram propria energie vitala, pe care o valorificam in scopul de a ne face accesibile acele profituri pe care ne simtim indreptatiti sa le avem. De asemenea, stransul recoltei este asociat adesea, la nivel oniric, cu principiul feminin, si poate semniflca nevoia de eliberare, de a ne lasa in voia sortii.

 

3 Orice aspect al recoltei simbolizeaza rodnicia si fertilitatea, indeosebi de natura spirituala.

Recolta – Daca visezi ca ai o recolta buna, vei avea succes pe plan financiar.Daca visezi ca ai o recolta slaba, vei rezolva greu anumite probleme de afaceri.Daca visezi o recolta slaba, vei avea probleme in afaceri.

 Recolta – bogatie;- cartofi- sarcina grea dar profitabila;- cereale- aduni roadele unor eforturi mai vechi;- fructe- viata buna, in care iti merge bine;- galbena- pericol mare;- mere- belsug si bucurie;- recoltam in anotimpuri nepotrivite- boala, moarte.

Recolta , Vis cu Recolta , am visat Recolta , talmacire vis cu Recolta , interpretare vise cu Recolta , Recolta in vis, semnificatie Recolta in vis, ce inseamna daca visez Recolta , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Recolta , visez Recolta , am visat Recolta , semnificatie Recolta in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: