Semnificatia Rechin In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Rechin

 

1 Aparitia in vis a unui rechin sugereaza ca avem convingerea ca cineva incearca sa ne atace intr-o maniera incorecta, miseleasca, sau doreste sa isi insuseasca pe nedrept ceva ce ne apartine. Daca visam ca ne aflam in apele unei mari intesate de rechini inseamna ca ne aflam intr-o situatie in care nu ne putem increde in nimeni. Un vis in care suntem urmariti de un rechin arata ca ne-am expus unei situatii periculoase, patrunzand pe teritoriul altcuiva.

 

2 Deoarece rechinul este o vietate marina, semnificatia acestui simbol este aceea ca la nivel emotional ne putem simti atacati sau aflati in pericol.

 

3 Rechinul este un simbol al fricii de moarte, data fiind simbolistica sa prezenta in subconstientul colectiv. Nu ne putem infrunta temerile fara ajutor din afara.

Rechin – Rechin ta ataca – mare paguba.

Rechin , Vis cu Rechin , am visat Rechin , talmacire vis cu Rechin , interpretare vise cu Rechin , Rechin in vis, semnificatie Rechin in vis, ce inseamna daca visez Rechin , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Rechin , visez Rechin , am visat Rechin , semnificatie Rechin in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: