Semnificatia Razboi In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Razboi

 

1 In vis, razboiul indica intotdeauna un conflict. Acesta are o influenta mai vasta decat o lupta corp la corp si sugereaza ca ar trebui sa tinem cont de efectul actiunilor noastre asupra celor din jur. De asemenea, poate face referire la ideea ca trebuie sa devenim constienti ca luam parte la un conflict pus la cale deliberat, nicidecum unul spontan.

 

2 In ultima instanta, razboiul este o modalitate de a te ocupa de dezordine si de suferinta. Rezultatul ar trebui sa fie restaurarea ordinii, chiar daca uneori acest lucru nu se intampla decat cu trecerea timpului. Prin urmare, razboiul purtat in vis sugereaza acest proces de reordonare ce are loc in sinea noastra.

 

3 Razboiul este un simbol al dezintegrarii spirituale. Trebuie sa fim constienti de dezintegrarea care poate aparea in diverse planuri din viata noastra, pentru a intelege pe de-antregul simbolismul razboiului.

Razboi – noutate, veste buna;- cu arme de foc- conflicte interne, rezolvarea unor dificultati;- de tesut- imbelsugare, afli o taina;- reantoarcerea din- esti foarte increzator in tine;- vas de- nereusita in profesie;- vazand- vesti neasteptate;- veteran de- relatii bune la serviciu.

 Razboi / Batalie – Niste vesti sunt spre drum spre tine.

Razboi , Vis cu Razboi , am visat Razboi , talmacire vis cu Razboi , interpretare vise cu Razboi , Razboi in vis, semnificatie Razboi in vis, ce inseamna daca visez Razboi , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Razboi , visez Razboi , am visat Razboi , semnificatie Razboi in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: