Semnificatia Rata In Vis Semnifica

revolut50delei

Rata

1 Adevarata relevanta a simbolului materializat in vis ne poate fi oferita, in majoritatea cazurilor, de celelalte circumstante ale sale.O ratusca de jucarie poate indica latura copilaroasa a personalitatii noastre. A hrani ratustele poate fi o sugestie a importantei unei activitati cu efect calmant sau terapeutic. A manca rata in vis implica asteptarea sau apropierea unei ocazii de sarbatoare sau a unei desfatari.

2 Din punct de vedere psihologic, ar putea fi o trimitere la nevoia de a ne lasa purtati de valul vietii mai degraba decat de a intreprinde noi insine vreo actiune atent calculata.

3 Despre rata se spune ca ar fi un simbol al superficialitatii, avand in vedere ca pluteste pe apa in loc sa se afunde in ea.

Adesea poate denota superficialitatea si latura ludica a personalitatii noastre.

Rata , Vis cu Rata , am visat Rata , talmacire vis cu Rata , interpretare vise cu Rata , Rata in vis, semnificatie Rata in vis, ce inseamna daca visez Rata , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Rata , visez Rata , am visat Rata , semnificatie Rata in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -