Semnificatia Rapire In Vis Semnifica

revolut50delei

Rapire

1 Daca in vis traim experienta de a fi fost rapit, aceasta poate fi interpretata ca realizare a faptului ca temerile si indoielile noastre ne pot transforma cu usurinta in victime. Suntem coplesiti de „demo- nii“ nostri care si-au unit fortele pentru a ne ataca si ne-au determinat astfel sa devenim nesiguri pe noi.

2 In vise, ne putem regasi si in situatia in care incercam sa rapim pe cineva, iar acest lucru poate in- dica, la un nivel foarte simplu, ca incercam sa exercitam o oarecare influenta asupra unei alte persoane. De asemenea, mai poate sugera ca dorim sa ne insusim, pe nedrept, meritul unei alte persoane.

3 Prin aceasta imagine poate fi simbolizata o oarecare forma de furt la nivel psihic sau, intr-o interpretare mai negativa, un soi de vampirism spiritual care se manifesta in subconstientul celui care viseaza. Ramane la alegerea celui in cauza sa defineasca mai exact aceasta reprezentare.

Rapire , Vis cu Rapire , am visat Rapire , talmacire vis cu Rapire , interpretare vise cu Rapire , Rapire in vis, semnificatie Rapire in vis, ce inseamna daca visez Rapire , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Rapire , visez Rapire , am visat Rapire , semnificatie Rapire in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -