Semnificatia Raft In Vis Semnifica

revolut50delei

 

Raft

 

1 Daca visam un raft sau o etajera, acest fapt sugereaza nevoia de a depozita sau de a pastra ceva in ordine. O etajera pentru vinuri, de exemplu, poate insemna ca trebuie sa ne analizam viata sociala, in vreme ce un raft pentru pantofi implica ideea ca trebuie sa hotaram care este calea cea mai potrivita pentru dezvoltarea personala.

Raft – – rafturi goale – perioada lejera a vietii, nu apar sarcini urgente, te simti liber de griji; – rafturi pline – perioada aglomerata a vietii, ai multe de facut, ai nevoie de o mai buna organizare pentru a face fata; – ceva asezat pe raft – au ramas unele aspecte nerezolvate in viata ta, de care va trebui sa te ocupi candva.

Raft , Vis cu Raft , am visat Raft , talmacire vis cu Raft , interpretare vise cu Raft , Raft in vis, semnificatie Raft in vis, ce inseamna daca visez Raft , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Raft , visez Raft , am visat Raft , semnificatie Raft in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: