Semnificatia Putrefactie In Vis Semnifica

revolut50delei

Putrefactie

1 Este posibil ca anumite lucruri din viata noastra sa fi mers prost, iar noi sa ne simtim lipsiti de pu- terea si de energia necesare pentru a le indrepta. Chiar daca in mod constient nu admitem acest lucru, visele scot la iveala aceste temeri.

2 Destramarea (de exemplu, cea a unei relatii) poate fi sugerata in vis prin lucruri aflate in stare de putrefactie. Atunci cand in viata noastra se intampla un lucru care va duce la un dezastru total, visam ceva cu miros urat, ca de cadavru.

3 In termeni spirituali inaintea oricarui nou inceput trebuie sa existe disolutia si descompunerea trecutului. Daca ne este teama sa o luam de la capat, acest aspect poate fi reflectat in vis sub forma unor lucruri aflate in stare de putrefactie. Putrefactia mai poate simboliza si moartea.

Putrefactie , Vis cu Putrefactie , am visat Putrefactie , talmacire vis cu Putrefactie , interpretare vise cu Putrefactie , Putrefactie in vis, semnificatie Putrefactie in vis, ce inseamna daca visez Putrefactie , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Putrefactie , visez Putrefactie , am visat Putrefactie , semnificatie Putrefactie in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Pustnic - Puroi - Purici - Punct - Pumnal -