Semnificatia Puroi In Vis Semnifica

revolut50delei

Puroi

1 O infectie (vezi si Infectie) poate avea drept consecinta secretarea puroiului. In vise, un lucru care a mers prost sau care a stricat atmosfera din jurul nostru poate aparea ca o secretie de puroi. Este posibil sa fim „contaminati“ de temeri, indoieli in legatura cu noi insine si chiar de gelozie. Ni se sugereaza ca o situatie nefavorabila in care ne aflam poate provoca suferinta sau aparitia unor greutati, daca nu este solutionata cum trebuie.

2 Daca visam ca trebuie sa intram in contact cu o astfel de secretie de puroi, semnificatia visului este ca trebuie sa infruntam o prezenta exterioara negativa. Daca noi suntem cei care avem o secretie de puroi si o alta persoana o atinge, inseamna ca acea forta negativa se afla in interiorul nostru ,si trebuie sa gasim o cale de „vindecare“.

3 In sens spiritual, puroiul este rezultatul incercarii de a ne impotrivi unui lucru pe care l-am perceput ca negativ si, desi am reusit sa il invingem, au ramas unele urmari pe care trebuie sa le rezolvam.

Puroi , Vis cu Puroi , am visat Puroi , talmacire vis cu Puroi , interpretare vise cu Puroi , Puroi in vis, semnificatie Puroi in vis, ce inseamna daca visez Puroi , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Puroi , visez Puroi , am visat Puroi , semnificatie Puroi in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -