Semnificatia Purici In Vis Semnifica

revolut50delei

Purici

1 Puricii sunt o cauza a iritatiei, iar semnificatia atribuita prezentei lor in vise este exact aceasta. Este posibil sa existe oameni sau situatii care sa ne creeze probleme sau poate ca simtim ca am devenit „parazitati“,ca suntem o tinta sigura pentru ceilalti si, drept urmare, trebuie sa trecem printr-un proces de inlaturare a elementelor negative din viata noastra, pentru a ne putea simti liberi.

2 Este posibil sa ne temem ca nu suntem tratati corect si ca cei care ar trebui sa ne fie prieteni nu sunt cinstiti cu noi.

3 Puricii simbolizeaza o manifestare a raului intr-o forma usoara, care mai degraba provoaca suferinta decat distruge, ca de pilda o barfa. Ar trebui sa ne dam seama ca dispunem de capacitatea de a face fata unei astfel de situatii.

Purici , Vis cu Purici , am visat Purici , talmacire vis cu Purici , interpretare vise cu Purici , Purici in vis, semnificatie Purici in vis, ce inseamna daca visez Purici , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Purici , visez Purici , am visat Purici , semnificatie Purici in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -