Semnificatia Pumnal In Vis Semnifica

revolut50delei

Pumnal

1 Atunci cand in vis ne apare imaginea unui pumnal, semnificatia ce ii poate fi atribuita se refera fie la o functie agresiva, fie la una defensiva. Daca cel care viseaza este acela care se folosefte de pumnal pentru a ataca pe altcineva, visul sau poate fi interpretat ca o incercare de suprimare a unei anumite laturi a caracterului sau, ori o incercare de a scapa definitiv de ceva ce nu ii place. Daca cel care viseaza este el insusi injunghiat, reprezentarea onirica releva vulnerabilitatea sa.

2 Din perspective psihologica, a fi strapuns de orice fel de instrument ascutit face de obicei legatura cu latura masculina si trimite la ideea propriei sexualitati.

3 Pumnalul cu varful indreptat spre propria persoana simbolizeaza o veche forma a sacrificiului.

Pumnal , Vis cu Pumnal , am visat Pumnal , talmacire vis cu Pumnal , interpretare vise cu Pumnal , Pumnal in vis, semnificatie Pumnal in vis, ce inseamna daca visez Pumnal , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pumnal , visez Pumnal , am visat Pumnal , semnificatie Pumnal in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -