Semnificatia Pruna / prune In Vis Semnifica

revolut50delei

Pruna / prune – societate buna, mandrie;- a lua din pom- pompa si parvenire, dorinta de a se ridica prin lux;- avand- zile linistite si pline;- culegand- dorinta de inaltare;- mancand- boala;- uscate- plictiseala;- vazand multe- liniste in casa.

Prune – Trebuie sa iti revizuiesti comportamentul cu cei din jur, atentie si grija mai mare fata de oamenii la care tii.

 Prune – Daca visezi ca mananci prune suculente inseamna ca vei fi promovat.Prunele conservate sint semne de dezamagire.

 Prune – e vis bun daca te visezi culegand prune coapte; daca prunele sunt verzi, eforturile tale se vor termina cu un insucces; de visezi ca iei prunele de pe pamant, e semn de imbunatatire a situatei tale, dar nu in totalitate; prune uscate de vei visa, dificultati vei avea.

 Prune – visul prevesteste evenimente favorabile tie daca te visezi culegand prune; insucces vei avea daca te visezi culegand prune verzi; prune uscate- prevestire a unor necazuri; de te vei visa culegand prune de pe jos, situatia ta se va imbunatati, dar nu in totalitate.

 Prune – De te vei visa culegand prune coapte, evenimente bune vei petrece; in schimb daca prunele sunt verzi sau uscate, insuccese, neczuri inseamna. Culesul de prune din pom mai inseamna si faptul ca ai dorite pentru lux sau de avansare la serviciu.

Pruna / prune , Vis cu Pruna / prune , am visat Pruna / prune , talmacire vis cu Pruna / prune , interpretare vise cu Pruna / prune , Pruna / prune in vis, semnificatie Pruna / prune in vis, ce inseamna daca visez Pruna / prune , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Pruna / prune , visez Pruna / prune , am visat Pruna / prune , semnificatie Pruna / prune in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: