Semnificatia Proscris In Vis Semnifica

revolut50delei

Proscris

1 Semnificatia comuna a imaginii proscrisului este aceea a unei persoane care s-a razvratit impotriva legilor si normelor dictate de societate. Prin urmare, in vise, acea parte rebela, nonconformista din noi isi va face aparitia in figura proscrisului. A impusca un proscris sugereaza tentativa de a ne controla impulsurile salbatice.

2 In plan psihologic, fiecare dintre noi are unele inclinatii (mai mult sau mai putin vadite) spre anar- hie si rebeliune. Uneori, aceasta se poate manifesta in vis ca fiind o persoana de sex opus, iar in acest caz avem de-a face cu Anima/ Animus . Totusi, daca proscrisul din vis este de acelasi sex cu cel care viseaza, simbolistica este aceea a Umbrei .

3 A ne situa in afara legii spirituale, oricat de vast ar fi teritoriul pe care ne avantam, este un joc periculos, pentru care va trebui sa platim in diferite feluri in viitor.

Proscris , Vis cu Proscris , am visat Proscris , talmacire vis cu Proscris , interpretare vise cu Proscris , Proscris in vis, semnificatie Proscris in vis, ce inseamna daca visez Proscris , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Proscris , visez Proscris , am visat Proscris , semnificatie Proscris in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -