Semnificatia Proiectare In Vis Semnifica

revolut50delei

Proiectare

1 Astfel de vise au legatura cu abilitatea noastra de a construi, cu capacitatea noastra de a pune bazele unei structuri care, fie ne va permite sa mergem inainte si sa progresam, fie ne va usura viata. A visa lucrari de proiectare si constructie, precum cele de constructii de drumuri, indica recunoafterea nevoii de a aduce unele modificari existentei noastre.

2 Activitatile de proiectare si de construcde sugereaza abilitatea noastra de a ne folosi, prin mijloace tehnice sau mecanice, de niste forte care, in mod normal, nu ne sunt accesibile. Astfel de vise denota capacitatea noastra de a prelua controlul asupra unor forte exterioare. Suntem capabili de mani- pulare pentru a ne asigura reusita.

3 Din punct de vedere spiritual, acest vis simbolizeaza castigarea controlului asupra fortei noastre interioare si asupra capacitatii de a o intrebuinta.

Proiectare , Vis cu Proiectare , am visat Proiectare , talmacire vis cu Proiectare , interpretare vise cu Proiectare , Proiectare in vis, semnificatie Proiectare in vis, ce inseamna daca visez Proiectare , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Proiectare , visez Proiectare , am visat Proiectare , semnificatie Proiectare in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -