Semnificatia Posturi ale corpului In Vis Semnifica

revolut50delei

Posturi ale corpului

1 In vis, limbajul corpului se poate dovedi foarte sugestiv. Personajele visului nostru pot face unele miscari neobisnuite sau pot adopta anumite posturi pentru a scoate in evidenta aspecte pe care trebuie sa le recunoastem.

2 Adesea, se intampla sa retinem informatii la un nivel subliminal, fara sa reusim sa le intelegem pe de-a-ntregul. Posturile corpului pe care noi sau alte persoane le adoptam in vis ofera de multe ori raspunsuri la intrebarile noastre.

3 O pozitie a corpului iesita din comun sugereaza anumite emotii. Viata presupune adoptarea anu- mitor atitudini si pozitii, care sa ne ajute sa progresam din punct de vedere spiritual.

Posturi ale corpului , Vis cu Posturi ale corpului , am visat Posturi ale corpului , talmacire vis cu Posturi ale corpului , interpretare vise cu Posturi ale corpului , Posturi ale corpului in vis, semnificatie Posturi ale corpului in vis, ce inseamna daca visez Posturi ale corpului , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Posturi ale corpului , visez Posturi ale corpului , am visat Posturi ale corpului , semnificatie Posturi ale corpului in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -