Semnificatia Plonja (a) In Vis Semnifica

revolut50delei

Plonja (a)

1 Atunci cand visam ca plonjam, nu se dezvaluie nesiguranta din starea de veghe. Ne indreptam spre ceva necunoscut, poate spre un lucru pe care nu l-am mai facut inainte si care implica asumarea unui rise. Acest risc ne face sa ne analizam strafundurile emotionale si sa invatam lucruri despre noi insine care ne-ar putea folosi.

2 Atunci cand suntem nesiguri, adeseori simtim nevoia sa ne reasiguram in privinta curajului si a indraznelii de a ne implica intr-o anumita activitate. De foarte multe ori, cand visam ca plonjam, ne dam seama, de fapt, ca dispunem de capacitatea de a inainta, de a face progrese. Este posibil sa ne straduim prea mult si sa nu avem energia necesara sa depasim o situatie dificila.

3 Din punct de vedere spiritual, ne regasim intr-o situatie limita in care singura varianta este sa ne aruncam inainte.

Plonja (a) , Vis cu Plonja (a) , am visat Plonja (a) , talmacire vis cu Plonja (a) , interpretare vise cu Plonja (a) , Plonja (a) in vis, semnificatie Plonja (a) in vis, ce inseamna daca visez Plonja (a) , interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Plonja (a) , visez Plonja (a) , am visat Plonja (a) , semnificatie Plonja (a) in visul meu.
Semnificatii Asemanatoare: Limbajul viselor - Zoo - Zodiac - Zmeu - Zigzag -